Анджелина за Брад: Винаги ще бъдем семейство

Анджелина за Брад: Винаги ще бъдем семейство

Актрисата даде интервю за Би Би Си по повод новия си филм "Първо убиха баща ми", който представи в Камбоджа с децата си.


"Не искам да говоря много за това, освен да кажа, че е трудно и... Ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство. Ще преминем през това и се надявам да бъдем по-силно семейство", отговори тя на въпрос за развода, който поиска от Пит миналия септември.
"Много, много хора преминават през такава ситуация. Цялото ми семейство е имало трудни времена. Вниманието ми е към децата, към нашите деца и как да се справим. Ние сме и винаги ще бъде семейство. Опитвам се да намеря начин, който да ни направи някак по-близки и по-силни", добави Джоли.
Шестте деца на двамата актьори са на възраст от осем до 15 години. Най-голям е Мадокс - на 15 г., Пакс е на 13, Захара - на 12, Шайло - на 10, а близнаците Нокс и Вивиън - на 8.
По думите й тя и децата се опитват да намерят "нормален ритъм" на живот.

"Бяха няколко трудни месеца. Точно сега съм в момент, в който всички са в стаята ми", каза шеговито актрисата и поясни: две кучета, два хамстера, две деца.
"Прекрасно е. Когато се събудя, се опитвам да разбера кой ще изведе кучето, кой ще прави палачинки и дали са си измили зъбите", обясни тя.
На въпрос как се вижда след 5 години, Анджелина отговори, че ще има пълна къща с тинейджъри. Добави, че се надява да пътува по света, за да види децата си, че ще са щастливи и ще правят интересни неща, а тя ще ги подкрепя. /dir.bg

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG