Кристиан Костов пя с болно гърло в Амстердам, но обра овациите

Кристиан Костов пя с болно гърло в Амстердам, но обра овациите

Българският представител на „Евровизия” Кристиан Костов пя с болно гърло на най-голямото промопарти за конкурса в Амстердам. В зала „Мелквех” тон за песен дадоха 34-ма певци от общо 43-те държави, които ще се борят за първото място през май в Киев.

Въпреки физическия дискомфорт и изключително натоварената си откъм интервюта и репетиции програма момчето чудо изпълни Beautiful Mess по смазващо въздействащ начин и се изравни по брой овации със спрягания за фаворит сред букмейкърите Франческо Габана от Италия.

Костов успя да настине в Лондон, където се включи в концерта на „Фондацията” и „Щурците”. „От тогава ми е страшно нервно за гласа ми, пия различни хапове, а болката е наистина сериозна. Доста пътувах тези дни, не спя повече от 2 до 4 часа на нощ и на моменти се питам къде съм точно”, обясни с усмивка в интервю за Wiwibloggs Крис. Beautiful Mess той изпълни ма живо и в студиото на едно от най-слушаните радиа в Холандия – 3FM. На родна земя Крис ще се отдаде на кратка заслужена почивка и на нова серия репетиции за последната си изява на 15 април в Мадрид.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG