Виктория Петрова подлуди Би Ти Ви с нов режим - вижте как се подмладява водещата

Виктория Петрова подлуди Би Ти Ви с нов режим - вижте как се подмладява водещата

Журналистите от нюзрума на Би Ти Ви са се превърнали в специалисти по йога хранене. Виновница телевизионерите да обогатят общата си култура е Виктория Петрова. От години новинарката е ревностна последователка на източната система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да се трансформират тялото и умът.

Екранната половинка на Юксел Кадриев в новинарските емисии е от дамите, които полагат изключителни грижи както за визията си, така и за здравето си. Въпреки напрегнатото си ежедневие Виктория не пропуска всекидневните тренировки във фитнеса, но намира време и да практикува йога, по която се запали по време на двете си посещения в Китай. Учител на синеоката красавица бил местен гуру, който я просветил в йога техники, с които едновременно да бори стреса, но и да си гарантира физическо здраве, спокоен ум и бодър дух, които са основа за успешен и щастлив живот.

Макар да са минали няколко години оттогава, журналистката често комуникирала чрез интернет с китайския специалист по йога. Постепенно се увлякла и по йогийската храна и лично от своя азиатски приятел получавала ценни съвети. Според йогите храните се разделят на сатвични (чисти, полезни храни), раджастични (по-пикантни, превъзбуждащи, кисели и солени) и тамастични (стари, застояли). Към полезните прани спадали зърнените и бобовите култури, семената, ядките, плодовете и зеленчуците, билки и чайове, мед, нерафинирана захар, мляко, извара, растителни масла и др. Предимно те присъствали в ежедневното меню на половинката на Красен Кралев, приготвяно в домашни условия. Втората категория храни, раджастичните - лук, чесън, силен чай, кафе, газирани напитки, люти и пикантни подправки, кисели и солени продукти, пък Петрова си позволявала единствено през зимните месеци.

"Виктория притежава силна воля и не си позволява никакви нарушения на режима си. В нюзрума постоянно някой черпи - ту за рожден ден, ту по друг повод, но тя остава равнодушна пред изкушенията. Покрай страстта й по йогата всички се просветихме в тайните на йога храненето. Например Вики не близва месо, риба, яйца, алкохол, полуготови и пържени, съдържащите консерванти продукти, тъй като според нейния гуру те спадат към третата група храни - стари и застояли", философстват по темата колежки на новинарката.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG