Бебето, родено в самолет, се прибра в България

Бебето, родено в самолет, се прибра в България
Българското бебе Николай, родено по време на полет на Lufthansa, вече е в България, съобщават от авиокомпанията. Той кацна заедно със своето семейство на Летище София. 
 
Малкият Ники, роден на 26 юли 2017 г. във въздуха по време на полет LH543 на Lufthansa от Богота до Франкфурт, пристигна в България със своите щастливи родители - майката Десислава, таткото и по-големия му брат. 
 
Припомняме, че веднага след раждането, полетът от Богота бе отклонен и кацна извънредно на летището в Манчестър, където майката и бебето получиха възможно най-бърза медицинска грижа. Четиричленното вече семейство се завърна в България с полет на Lufthansa от Манчестър през Мюнхен и малкият Николай отново "летя" на височина, близка до тази, на която се роди преди 2 седмици. Майката и бебето се чувстват добре и щастливи да бъдат у дома.

"Много сме щастливи да посрещнем малкия Николай за първи път на родна земя. Всички ние от Луфтханза му пожелаваме крепко здраве, прекрасно детство и да открие красотата и любовта към летенето" - сподели Александър Толвет, представител на Луфтханза Груп за България.
 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG