Англичанинът Стивън Плац, стигна до почетното първо място по време на 3-тото издание на KIMBO Golf Cup

Англичанинът Стивън Плац, стигна до почетното първо място по време на 3-тото издание на KIMBO Golf Cup

За трета пореднагодина в Пирин Голф и Кънтри Клуб, италианската компания за кафе KIMBO организира голф турнир за любителите на голфа и ценителите на хубавото кафе. В есенния септемврийски ден 65голф участника, сред който и Красимир Гергов –Председател на УС на Българска Голф Асоциация. Те се състезаваха във формат индивидуален стейбълфорд,разделени в две игрални дивизии. Екипът на KIMBO подкрепи играчитепрез целият ден с неаполитанско еспресо, за по-добра игра.

Приветствие преди старта направи управителят на KIMBO България-Георги Бундев, който благодари на всички участници и сподели, че за него е голяма радост броят им да се увеличаваиим пожела добро настроение и много победи.

Освен голямата награда за първите места – кафе машина и Едногодишни членства в голф клуб ‘’Пирин’’, екипът на KIMBO бяха приготвили специални комплекти за кафе за всички победители.

В дивизия А, почетното първо мястоспечели миналогодишния победител на 3-то място Стивън Плац с резултат от 38нетни точки, който спечели кафе машина KIMBO. На второ място с 35 нетни точки и по-добра игра на последните 9 дупки, се класира благоевградчанинът Владимир Михайлов, следван от Мирослав Долапчиев с 35 нетни точки.

В дивизия Б, на първо място в класирането се нареди Петър Михале вс 35нетни стейбълфорд точки, втори Виден Нацев с 30т., трети с точка по-малко – Илиян Илиев.

Специалната награда за Най – близо до флага на 15-та дупка, спечели Христо Чепишев, чиято топка падна само на 1,55метра от пин позицията. Най – дълъг ударна 11-та дупка направи Анди Пийч.

Церемонията по награждаването и коктейлът се проведоха в Пирин Голф Хотел и СПА ***** в ресторант Ла Форет, където се предлага италианското еспресо KIMBO. Наградите бяха връчени от Георги Бундев с помощта на неговата красива промоутърка.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG