В СУИЧЕ Св. „Климент Охридски” - Благоевград, учат по забавен начин

В СУИЧЕ Св. „Климент Охридски” - Благоевград, учат по забавен начин

СУИЧЕ Св. „Климент Охридски” в Благоевград избра нестандартен начин за изучаване на таблицата за умножение.

От началото на новата учебна година, учениците в школото виждат цифрите изобразени върху стълбите в училищната сграда слизайки или качвайки се по тях.

„Децата виждат цифрите и могат да се учат да умножават или делят в движение”, каза с гордост директорът на СУИЧЕ Светлин Абаджиев.

Освен с таблицата за умножение по стълбите в училището има изписани и думи като – толерантност, благодаря, обичам те, патриотизъм, нежност и др. на езиците, които се изучават от възпитаниците там - английски, немски, френски и руски. 

„Като, че ли тези думи рядко вече се използват. Те са сложени с цел да могат учениците да мислят върху тях”, заключи още Светлин Абаджиев.

Той уточни, че идеята за този нестандартен начин на учене на таблицата за умножение и думите е дело на бизнесмена Васил Багашки, който от няколко години живее и работи в чужбина.

Освен всичко това в СУИЧЕ за новата учебна година е направен основен ремонт на всички стаи и кабинет в него, но най – голямата радост за всички е, че вече за всеки клас има отделна стая за занималня.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG