Български мед, вина и консерви на престижно изложение в Китай

Български мед, вина и консерви на престижно изложение в Китай

16 български предприятия ще участват в 14-то издание на  Международния панаир за малки и средни предприятия – CISMEF`2017 в Китай. Събитието започна вчера в град  Гуанджоу и ще бъде закрит на 13 октомври 2017 г.

Страната ни се представя с национален щанд от 162 кв.м. и с производители в секторите на парфюмeрията и козметиката, натурален пчелен мед, сокове и безалкохолни напитки, вина, плодово-зеленчукови консерви и др.

Участието на българските компании се реализира с помощта на Китайското Правителство, което предоставя безплатно стандартно оборудвани изложбени щандове, осигурява безплатна реклама на националното участие и оказва съдействие при участие в съпътстващите прояви.

С национални щандове ще бъдат представени фирми от над 20 чужди държави включително Южна Корея, Малайзия, Япония, Тайланд, Русия, Хонг-Конг и други. По време на проявата проведени събития като: International Industrial Cooperation and Investment Matchmaking Activity, China SME Summit, The Second Asia-Europe SME Financing Seminar и други.

В рамките на форума ще се проведат двустранни срещи на участниците, организирани от Bank of China, както и бизнес форум, по инициатива на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Ръководител СТИВ Шанхай,  на който ще бъдат представени  възможностите за инвестиции в страната ни на китайски партньори./Агрозона

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG