ТЪРСИ

За тринадесета поредна година близо 60 голфъра се състезаваха за наградите на винарска изба Todoroff, по време на ежегодния голф турнир TODOROFF Golf Challenge

За тринадесета поредна година близо 60 голфъра се състезаваха за наградите на винарска изба Todoroff, по време на ежегодния  голф турнир TODOROFF Golf Challenge

Участие в тазгодишния турнир взеха близо 60 участници от България и чужбина , които освен, че се бориха за специално предоставените атрактивни награди от TODOROFF, имаха възможността да се насладят на специално селектирани вина от избата. Голфърите се състезаваха разделени в две дивизии на голф игрище Иън Ууснам .

 Иван Тодоров официално откри турнира с приветствие към всички присъстващи, в което той пожела на всички много успех и слънчево време, и изрази искрената си радост, че всяка година вижда все повече нови лица, сред участниците в турнира .

Силният пирински вятър се оказа истинско предизвикателство за участниците, но винарска изба Todoroff се бяха погрижили и поддържаха високия дух на участниците през целия ден със селектирани вина TODOROFF – на стартовата къща и девета дупка на игрище Иън Ууснам, голфърите имаха възможността да дегустират вина от серията Gallery.

След края на голф турнира, всички участници и техните придружители бяха посрещнати в ресторант „Клуб Хаус” с чаша бяло вино Мускат от серията “Gallery”, а г-н Тодоров дегустира заедно със всичи присъстващи четири специално подбрани вина TODOROFFот сериите “Teres”, “Todoroff Golf Challenge“ и “Validus“.

Церемонията по награждаването на победителите в турнира започна с определените специални награди за деня – най-дълъг първоначален удар на 7-ма дупка, и удар, попаднал най-близо до флага на 9-та дупка. Наградата за Най-дълъг удар за втора поредна година грабна 18-годишния Борислав Крачанов, чийто първоначален удар  отбележи забележителната дистанция от 295 метра. Наградата за Най-близо до флага спечели Владимир Михайлов, чиято топка падна на 20м от пин позицията и му спечели наградата, без конкуренция. Освен специално изработени трофеи, двамата наградени получиха бутилка от специалното голф вино “TODOROFF Golf Challenge”реколта2005 и ваучери за гурме дегустация на пет вида вина със специални български деликатеси.

В дивизия B, играха участници с хендикап от 18,5 до 36 . Първи се нареди Петър Цаконски с 44 нетни стейбълфорд точки, който спечели  3 нощувки със закуски и вечеря в Todoroff Wine & Spa Hotel, гурме дегустация на 5 вина от селекцията на TODOROFF и бутилка “Todoroff Golf Challenge”реколта 2005. С 37 нетни стейбълфорд точки на второ място се нареди Бойка Мицанска, тя благодари на флайта си и сподели, че е много доволна от играта си, тъй като за първи път няма нито един „Х” в резулата си. Бойка Мицанска пожела на г-н Тодоров да прави все по-хубаво вино и го поздрави за прекрасния турнир, който организират всяка година. Тя бе наградена с бутилка “TODOROFF Golf Challenge”и уикенд за двама в TODOROFF Wine & Spa Hotel. Третото място зае Александър Смирнов, който спечели бутилка “TODOROFF Golf Challenge”, нощувка за двама в Todoroff Wine & Spa Hotel  и ваучер за винена дегустация .

В дивизия А, с хендикапи до 18,4, първи се класира Иво Димитров. Той победи с резултат от 32 нетни точки и спечели голямата награда – 7-дневна голф почивка в „El Plantio Golf Resort” в Аликанте, Испания, както и бутилка вино “TODOROFF Golf Challenge”. На второ място със 31 нетни точки, се нареди Иван Трифонов, последван от Ивайло Филипов със същия резултат, но с малко по-слаба игра на последните дупки.

Наградите бяха връчени лично от г-н Иван Тодоров, който освен специалните голф вина на TODOROFF и наградите, връчи на всеки победител и специално изработени за турнира керамични трофеи.

След приключване на дегустацията и церемонията по награждаването, участниците в турнира и техните приятели, с приповдигнато настроение, се насладиха на празнична вечеря, съчетана с подбрани вина TODOROFF.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG