СУИЧЕ "Св. Кл. Охридски" бе домакин на Петата международна среща на участници в образователен проект

СУИЧЕ

СУИЧЕ "Св. Кл. Охридски" работи по проект „Родителски кът“,  2015-1-PL01-KA201-016992 от учебната 2015/16 година.  От 11 до 13 октомври 2017 училището бе домакин на Петата международна среща на участниците в проекта.

Тя ще се проведе на 11 октомври 2017 от 9:30 в конферентната зала на хотел „Монте Кристо“.

Съвместно с още осем партньори от 7 държави СУИЧЕ реализира три годишения проект за стратегическо партньорство по програма Еразъм +, КД2.

След задълбочен анализ на добрите европейски практики е изработено  на ръководство добри практики с указания и методология  за прилагането им при ученици от различни възрастови групи. Същото е достъпно за всички интересуващи на сайта на проекта http://parentscorner.eu.

Провеждат се обучения на учителите и училищни ръководства с подготовени програма и материали за структурирани курсове и прилагане на добрите практики в поне пет нови училища за всеки партньор.

Предстои провеждането на мониторинг на приложението на добрите практики в ръководството и адаптирането им към местните условия в училища в страната на всеки партьор.

Предстои организиране и провеждане на конференция за представяне на работата с родителите в училищата във всяка страна партньор за подобряване съвмесната работа училище-родители.

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG