Банско представи устойчивостта си по пет реализирани проекта на проведения Регионален съвет за Югозападен район

Банско представи устойчивостта си по пет реализирани проекта на проведения Регионален съвет за Югозападен район

Устойчивост по пет проекта, реализирани през изминалия програмен период на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007 – 2013 г., представи Община Банско на проведеното в курорта заседание на Регионалния съвет за развитие на Югозападен район.

„Банско – Закопане – обмен на добри практики и сътрудничество за развитие и маркетинг на зимния туризъм”; „ВЕИ и ЕЕ в общинска образователна инфраструктура в гр.Банско и гр.Добринище”; „Корекция на река Глазне в гр. Банско - І етап, община Банско”; „Подкрепа за развитието и диверсификацията на туристическите атракции на Община Банско” са проектите, които местната администрация успешно е защитила, реализирала и доказала устойчивостта т.е. ползите от реализираните мерки, след като е приключила финансовата помощ.

Домакинът, кметът Георги Икономов, взе участие в заседанието, ръководено от областния управител на област Перник – г-жа Ирена Соколова. Обсъдени бяха още проектите в процес на реализация по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г. на територията на Югозападен район, както и приоритетите на социалната политика, реализирани чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г. и други програми на Министерство на труда и социалната политика.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG