Президентската купа на Пирин Голф и Кънтри Клуб сложи край на турнирите за голф сезон 2017

Президентската купа на Пирин Голф и Кънтри Клуб сложи край на турнирите за голф сезон 2017

Над 70 от най-добрите голф играчи премериха сили в последния голф турнир за сезон 2017г. В събота, 11-ти ноември 2017г, голфърите показаха най-доброто от себе си в опит да победят Президентския отбот на Пирин Голф и Кънтри Клуб, който беше представен от г-н Николай Калоянов – Президент на голф клуб „Пирин”, и Андрю Пийч –Клубен шампион голф клуб „Пирин” за 2017 година. Голфърите играха формат two-ball better ball, с главно грос класиране и награда за отбора с най-добър нетен резултат.

Преди началото, всички присъстващи бяха приветствани от Президентския отбор. Николай Калоянов изрази радостта си, че за поредна година турнирът предизвиква толкова голям интерес в голф средите, а Андрю Пийч пожела на всички да играят добре, но не и прекалено добре. По случай закриването на турнирния сезон в Пирин Голф и Кънтри Клуб, освен заслужените предварително обявени награди, домакините бяха приготвили и специална награда, чийто получател бе изтеглен на томбола, така че всеки присъстващ по време на награждаването имаше шанс за спечелването й. С много късмет и благодарение на тегленето от Президентската ръка на г-н Калоянов, почивка за двама в Маракеш, с включен голф, спечели късметлията – Николай Тончев. Освен грос и нет класирането, имаше определени и две специални награди. Наградата за „Най-дълъг удар” на 11-та дупка на шампионското игрище, проектирано от Иън Ууснам, бе спечелена от Стефан Кралчев, а наградата за „Най-близо до флага”, спечели Александър Евтимов, чиято топка падна на само на 1,13м от пин позицията на 15-та дупка.

В главното грос класиране отборът на Александър Евтимов и Илия Ел-Фелеки завърши с общ резултат от 67 удара, което им спечели и първото място в класирането. Двамата победители бяха лично наградени и поздравени от Президента на голф клуба – Николай Калоянов и Андрю Пийч. Те получиха специално изработени трофеи, бутилка вино сира, от изба Братя Минкови и с големите награди на турнира – Едногодишен абонамен „Пълно членство”, в Пирин Голф и Кънтри Клуб. На второ място, също с резултат от 67 удара, но с по-слаба игра на вторите 9, се нареди отбора на младите надежди на българия голф – Раян и Денис  Стайкови, които бяха наградени с трофеи и Едногодишен абонамент „Делнично членство” в клуба домакин, а определените за мястото бутилки вино, бяха връчени на винаги подкрепящите ги родители – Малина и Борис. На трето място с резултат от 68 удара, завърши отборът на Оливър Дюмпе и Райчо Андреев, те бяха наградени с трофеи и Pay&Play членства.

В нетното класиране първото място грабна отборът на Антон Панайотов и Трифон Сидеров. Те спечелиха класирането с 69 нетни удара и бяха наградени със специални трофеи, ваучери за Прошопът на голф клуба, както и бутилка вино сира, от изба Братя Минкови.

Президентът на Пирин Голф и Кънтри клуб – Николай Калоянов, благодари на всички присъстващи че за поредна година станаха част от ежегодния турнир за Президентската купа на голф клуба. Освен победителите в турнира, г-н Калоянов поздрави и всички голфъри, които взеха участие в турнира. В края на турнирния сезон Президентът на клуба, поздрави и целия екип на Пирин Голф и Кънтри клуб за усърдната им работа и пожела на всички клубът да продължава да се развива и популяризира голфа в България. По време на прекрасния закриващ коктейл, всички участници и техните семейства се насладина на специални южно-африкански вина на избата Edenhof, предоставени от фирма Винимпорт БТ.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG