Кои знаменитости си казаха ”да” през 2017 г.

Кои знаменитости си казаха ”да” през 2017 г.

Известните лица създадоха нови семейства и си казаха "да" - всеки по своему на пищни и вълнуващи церемонии или на тайни сватби в тесен кръг. Актрисата Аманда Сейфрид е омъжи тайно за годеника си - актьора Томас Садоски през март. Аманда и Томас се запознаха на репетициите на бродуейската постановка "Така си живеем" през 2015 г. Връзката им започна на снимачната площадка на филма "Последната дума". Сейфрид се раздели с предишния си приятел Джъстин Лонг, с когото се срещаше от две години, а Садоски се разведе със съпругата си Кимбърли Хоуп след осемгодишен брак. През септември миналата година обявиха годежа си.

През март британската певица Адел потвърди слуховете, че се е омъжила за Саймън Конеки след месеци медийни спекулации. Адел и Саймън имат 4-годишен син Анджело. Те се сгодиха се през октомври 2016 г., а техен близък издаде тогава, че сватбата ще е по време на коледните празници.

Звездата Джим Парсънс от сериала "Теория за Големия взрив" се омъжи за дългогодишния си приятел през май. Двамата имаха 14-годишна връзка. Половинката на актьора работи като графичен дизайнер.

Супермоделът Миранда Кер се омъжи за основателя на Снапчат Еван Шпигел на "пищна и изискана" церемония в Лос Анджелис през май. Това е втори брак за Миранда Кер. Тя беше омъжена за актьора Орландо Блум от 2010 г. до 2013 г. Двамата имат син, който се казва Флин. Миранда Кер и Еван Шпигел са близки от 2014 г. Те се сгодиха през юли 2016 г.

През май Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс излязоха като съпрузи от църквата "Сейнт Марк" в Енгълфийлд, Бъркшър, и се целунаха за зрителите под звън на камбани. Хедж фонд мениджърът Джеймс и Пипа се запознават преди повече от 10 години, когато семейството й е на почивка на карибския остров Сейнт Бартс, където неговите родители притежават курорен комплекс. Те започват да излизат заедно през 2012 г, но само за няколко месеца. През 2015 г. подновяват връзката си.

През май американската актриса Еми Росъм се омъжи за режисьора на "Господин Робот" Сам Езмаил. Двамата бяха сгодени от август 2015 г. и сключиха брак на частна церемония в нюйоркска синагога. Сред гостите бяха редица известни лица, като Робърт Дауни-младши, Крисчън Слейтър и Хилари Суонк.  Сам, който е на 39 години, предложи на 30-годишната Еми, след като бяха гаджета 2 години.

Актрисата от САЩ Джесика Частейн се омъжи за дългогодишния си партньор Джан Лука Паси де Препосуло през юни. Сватбата се състоя в Тревизо, Италия. Джесика Частейн и Джан Лука Паси де Препосуло, който работи в модния бизнес, са заедно от 2012 г. През годините двойката упорито избягваше светския шум около връзката си.

Манекенката и актриса Летисия Каста се омъжи за актьора Луи Гарел на плажа в Лумио, Корсика през юни. Летисия Каста и Луи Гарел са близки от две години. Тя е на 39 години, а той - на 34. Децата на Летисия Каста са на възраст от 7 до 15 години. Баща на 15-годишната Сатийн е фотографът и режисьор Стефан Седнауи, а на 10-годишния Орландо и 7-годишната Атина - италианският актьор Стефано Акорси. Луи Гарел имаше връзка с Валерия Бруни Тедески, сестрата на Карла Бруни, от 2007 г. до 2012 г. Двамата осиновиха момиченце от Сенегал през 2008 г.

Певицата и манекенка Пикси Гелдоф и партньорът й Джордж Барнет сключиха брак на романтична церемония в древен манастир на остров Майорка през юни. Джордж Барнет е рок музикант.

23-годишната певица и наследница на империята "Сваровски" - Виктория, се омъжи за предприемача Вернер Мюрц през юни. Тя известна певица в Австрия и бе облечена в рокля с 500 000 кристала на дизайнера Майкъл Синко. Удивителната рокля тежеше 46 кг. Виктория Сваровски се смята за най-богатата ювелирна наследница в света. Освен това тя разполага с още 10 млн. долара лични финансови средства, спечелени от музикалната ѝ дейност.

Големият моден дизайнер Томи Хилфигър заведе дъщеря си Али до олтара на Карибите също през юни. 32-годишната Али се омъжи за приятели си Стив Хаш, с когото са заедно от шест години. 2-годишната дъщеря на двойката - Харли, беше шаферка на церемонията.

30-годишният футболист Лионел Меси и дългогодишната му приятелка Антонела Рокуцо се завърнаха в родния си град - Росарио, централна Аржентина, за да се оженят в луксозен хотел. Между 260-те гости, които очакваха младоженците, бяха съотборниците на Меси от "Барселона" - Неймар, Луис Суарес и Жерар Пике, който дойде с жена си - поп звездата Шакира.

Принц Ернст Аугуст, наследник на една от големите европейски аристократични фамилии, се ожени за руската модна дизайнерка Екатерина Малишева. Сватбата се състоя в семейното имение на династията - Хановер, въпреки несъгласието на баша му - Ернст Аугуст-старши. На церемонията в църквата Маркткирхе в Хановер присъстваха много знаменитости и представители на аристократични семейства от цяла Европа.

Стиви Уондър се ожени за партньорката си от пет години Томика Брейси на церемония в Лос Анджелис през юли. Томика Брейси е на 42 години. Тя е майката на двете най-малки деца на 67-годишния музикант. Той има още седем деца на възраст от 11 до 42 години от предишни връзки. Всички те са участвали в церемонията като шафери и шаферки. Това е третият брак на Стиви Уондър. Той беше женен за Кай Морис от 2001 г. до 2015 г. и за Сайрита Райт от 1970 г. до 1972 г.

Актьорът Гари Олдман се е оженил дискретно за пети път за писателката и изкуствоведка Жизел Шмит в Лос Анджелис в края на август или в началото на септември. Двамата се сближили, след като Гари Олдман се раздели с четвъртата си съпруга, певицата и актриса Алекс Идънбъро. Те се разведоха през 2015 г. след седемгодишен брак. Актьорът има трима сина на възраст от 18 до 28 години от първата и третата си съпруга.

Джулия Стайлс се омъжи за годеника си Престън Кук на морския бряг в Сиатъл през септември. Престън Кук е оператор. Двамата с Джулия Стайлс се запознаха на снимачната площадка на филма "Блекуей" през 2015 г. Те се сгодиха през януари 2016 г.

Майкъл Фасбендер и Алисия Викандер се ожениха през октомври в Ибиса. Те се срещнаха на снимачната площадка на филма "Светлина между два океана".
Щастливата двойка сключи брак в присъствието на членове на семействата им и близки приятели в рамките на частна церемония в двореца Ла Гранха в курорта.

Актьорите Джейсън Момоа и Лиза Боне сключиха брак на церемония в тесен кръг след 10-годишен съвместен живот през ноември. Смяташе се, че двамата са сключили брак и през 2007 г., но се оказа, че не е така. Джейсън Момоа е на 38 години, а Лиза Боне - на 49. Те имат две деца - 10-годишната Лола и 8-годишния Накоа-Улф. Джейсън Момоа е наричал Лиза своя съпруга многократно. Затова и много хора ги мислеха за отдавна женени. Лиза е майката на Зоуи Кравиц. Тя беше омъжена за Лени Кравиц от 1987 г. до 1993 г.

Руската певица Алла Пугачова (68) и комикът и телевизионен водещ Максим Галкин (41) се венчаха по православния обред 6 години след като се ожениха през ноември. На церемонията присъстваха децата на Пугачова и Галкин, близнаците Елизавета и Гари. Максим Галкин е петият съпруг на Пугачова. Те сключиха брак през декември 2011 г. През 2012 г. им се родиха близнаци. Преди това Алла бе омъжена 11 години за родения във Варна певец Филип Киркоров (50). Той честити на нея и Галкин с прочувствени думи.

Манекенката Кейт Ъптън се омъжи за приятеля си Джъстин Верландер в Тоскана, Италия през ноември. Романтичната церемония се проведе в красива средновековна църква с изглед към долината Монталчино. Верландер е бейзболист.

36-годишната Серина Уилямс сключи брак с 34-годишния Алексис Оханян, съосновател на социалната платформа Редит през ноември. Двойката се ожени в Музея за съвременни изкуства в Ню Орлиънс. Церемонията е била дискретна с 250 гости, с джаз музика, с пищна декорация и е протекла под темата "Красавицата и Звярът".

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG