ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА ЛУКОВИТ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА ЛУКОВИТ

Община Луковит информира своите жители, фирмите, развиващи бизнес на територията на общината, земеделските производители, институциите и всички заинтересовани лица, че е изработен ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНАТА.

 

Необходимо е желаещите да реализират мероприятия, свързани с промяна на предназначението на територията с цел развитие на различни дейности – промишлена, производствена или друга, да подадат в писмен вид в деловодството на Община Луковит своите мотивирани предложения най-късно до 26 Януари 2018г. Предложенията се подават в свободен текст с описание на инвестиционните намерения, придружени с документ за собственост на имотите, върху които те ще се развиват.

Обръщаме сериозно внимание, че се касае за изключително важен стратегически документ с дългосрочен характер (20 – 25 години), поради което е в интерес на заинтересованите да заявят своите намерения в Общината, за да бъдат отразени те в него.

С Общия устройствен план на общината ще се определят: общата структура на територията и преобладаващото предназначение на съставните и структурните й части, местоположението и границите на урбанизираните територии, земеделските територии; горските територии, защитените територии, защитените зони, санитарно-охранителни зони на водоизточници, нарушените територии за възстановяване, водните течения и площи и териториите със специално, с друго или със смесено предназначение.

След допълването на изготвения предварителен проект на Общ устройствен план на община Луковит ще бъде проведено обществено обсъждане, за което ще бъдете информирани своевременно.

От Община Луковит

За контакт: инж.Даниела Тодорова, GSM:0897898903

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG