Банско затвърждава позиции на турския пазар

Банско затвърждава позиции на турския пазар

Община Банско взе участие в22-тоМеждународно туристическо изложение за туризъм и пътувания Emitt– Истанбул, Турция, което се проведе от 25 до 28 януари 2018. То е най-голямото за  района на Източното Средиземноморие и е между 5-те най-престижни туристически изложения в света.  В тазгодишното издание се включиха 1065 участници от около  106  държави и  беше посетено от над 50 хиляди души.Още от първия ден, интересът на посетителите към щанда на Банско бе изключителното голям. Отново ски-зона Банскобе във фокуса на посетителите,катоедно отнай-големите предимства на града.

Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес - партньори, с които съвместно да бъде популяризиран града като целогодишен курорт.  Насрещите Банско бешепрезентиранкато целогодишна дестинация с много атракции. Освен с приоритетнияски-туризъм, на туристическите агенти и туроператори   бяха представени възможностите за природен, фестивален, алтернативен и  конгресен туризъм, както иMICEиСПА/Уелнес.

Щандът на Община Банско бе посетен и от генералния консул на Република България  в Истанбул,  г-н  Ангел Ангелов, официален гост на изложението. Той разговаря с представителите  на Община Банско, както и с мениджърите на хотелите, участници в щанда.  Бяха обсъдени възможности за популяризиране туристическия потенциал на нашия регион,  посредством рекламни пана,  поставени в българското посолство. В допълнение, консула покани фолклорни групи и състави от Банско, да вземат участие при организирани  от посолството важни културни мероприятия с представители на бизнеса в Турция.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG