Вижте как Стоянка отпразнува рождения си ден!

Вижте как Стоянка отпразнува рождения си ден!

От сутринта до късния следобед на 2 февруари Кралицата на Сатирата получила стотици обаждания за 96-ия си рожден ден. Първо се обадила певицата Богдана Карадочева, с която Стоянка е голяма приятелка, разкри дъщерята на Мутафова - Муки, пред "Монитор".
Любо Нейков и останалите актьори от тв сериала „Столичани в повече“ също не я забравили на празника и й посветили вълнуващи послания.
„Днес великата Стоянка Мутафова става на 96 години. Честит рожден ден! Пожелавам й да бъде жива и здрава и още дълги години да ни радва от сцената!“, написа във фейсбук страницата си премиерът Бойко Борисов.
Алекс Сърчаджиева публикува снимка с рожденичката и написа: "Честита да си, Стояно!!! Обичам те мноооооогооооо!!!"
Не липсвали атрактивни подаръци, като преобладавали перлите и парфюмите.

„Дойде ни на гости Петя Романова – организаторката на турнетата на Стоянка в чужбина. Подари на майка ми парфюм на „Калвин Клайн“, купен от САЩ, и перлена огърлица. Донесе и торта с две свещи във формата на цифрата 96 и с още 94 специални топчета“, разказа Грубешлиева.

„Честит рожден ден, мамо! Обичам те. Днес имам 96 причини да съм благодарна“, сподели в социалната мрежа Муки, придружавайки поста си със сърчица. Тя също подарила на майка си перлен гердан, придружен с парфюм.

Както обикновено на датата 2 февруари, Стоянка Мутафова бе на сцената. Тя игра в спектакъла „Столетие мое“ в Сатиричния театър./dir.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG