ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА ЛУКОВИТ

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА ЛУКОВИТ

Община Луковит информира своите жители, фирмите, развиващи бизнес на територията на общината, земеделските производители, институциите и всички заинтересовани лица, че е изработен ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНАТА.

Планът ще бъде представен за предварително обществено обсъждане на 07.02.2018 г., сряда, от 17,30 ч. в салона на ІІ етаж в сградата на Общината, преди да бъде внесен в РИОСВ Плевен за преценка необходимостта от извършване на екологична оценка.

Обръщаме сериозно внимание, че се касае за изключително важен стратегическия документ с дългосрочен характер (20-25 години), поради което е в интерес на заинтересованите да се запознаят с него и заявят своите намерения на обсъждането, за да бъдат отразени те в документа.

С Общия устройствен план на общината ще се определят: общата структура на територията и преобладаващото предназначение на съставните и структурните й части, местоположението и границите на урбанизираните територии, земеделските територии; горските територии, защитените територии, защитените зони, санитарно-охранителни зони на водоизточници, нарушените територии за възстановяване, водните течения и площи и териториите със специално, с друго или със смесено предназначение.

От Община Луковит
За контакт:
инж.Даниела Тодорова, GSM:0897898903

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG