Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград празнува 27 март – Международен ден на театъра с театрален маратон и промоционални цени

Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград празнува 27 март – Международен ден на театъра с  театрален маратон и промоционални цени

Вчера, в Деня на театъра Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград и Факултета по изкуства при ЮЗУ „Неофит Рилски” представиха СПЕКТАКЪЛ, посветен на 27 март. Цяла седмица студенти от почти всички катедри на Факултета по изкуства репетираха, за да зарадват публиката с откъси от свои проекти, реализирани в университета. Пълният салон на голяма сцена посрещна с усмивка и празнично настроение бъдещите артисти.

            Емоционалната вечер даде начало и на ТЕАТРАЛНИЯ МАРАТОН, който благоевградският театър организира за своята публика.

Днес, от 19:00ч. на сцената ще видим въздействащия спектакъл „ВАМПИР” от Антон Страшимиров, който ще ни пренесе в света на строгите закони, поставeни преди чувствата, желанията и личния избор.

Представлението на щатния режисьор Маргарита Мачева „връхлетя” сцената през 2016 и се превърна в едно от най – успешните и награждавани представления на театъра, в последните няколко години.

В афиша на маратона са заложени едни от най – търсените заглавия а именно „Вампир” от Страшимиров, комедиите „СВЕТОВЪРТЕЖ” и „Демонът на средната възраст”, а за най – малките зрители е програмирано премиерното заглавие „Приказки от стари времена”.

           

Информация за представленията или за продажбата на билети – 0879/ 52 37 29 – театрална каса. 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG