Златният ни ансамбъл грабна втората си титла на Световната купа в София, взривявайки зала "Арена Армеец" с изключително съчетание на 5 обръча

Златният ни ансамбъл грабна втората си титла на Световната купа в София, взривявайки зала

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Теодора Александрова и Елена Бинева вдигнаха на крака публиката, след като го направиха и в събота, когато спечелиха титлата в многобоя.
Съчетанието, което е изключително като сложност, бе перфектно като изпълнение днес, като публиката сякаш "влезе" в него и го изживя емоционално с петте български мочичета.
Този състав на треньорката Весела Димитрова вдъхва надежди да гледаме феноменални изпълнения от него и занапред, защото нивото му в момента е страхотно.
Те получиха рекордната оценка от 20.850 точки (12.300 за трудност), с което не оставиха шансове на конкурентките. И подобриха съботната си оценка от 20.650, която също бе рекордно висока.
Втори се класираха петте състезателки на Япония с 19.800 точки (12.000 за трудност). Трети остана ансамбълът на Италия с 19.650 точки, като отборът от Апенините оспорва и подаде контестация, но тя бе отхвърлена.
На три топки и две въжета българският ансамбъл остана трети, печелейки третия си медал за уикенда. Момичетата ни допуснаха грешки в изпълнението си (излизане на гимнастичка и уред извън терена) и бяха оценени със 17.700 точки./dir.bg


 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG