ТЪРСИ

Красивите градини на Банско 2018

 Красивите градини на Банско 2018

Община Банско стартира конкурсът „Красивите градини на Банско“. С конкурса местната администрация цели насърчаване на чувството за естетика при оформянето и поддържането на външните зелени пространства в жителите на града, като предвидената награда е отново цветна - посадъчен материал.

Желаещите да участват следва да изпратят снимка(и) на поддържана от тях цветна градина или дворно пространство, намиращи се на територията на Община Банско. Всяка снимка трябва да е придружена с имена и данни за контакт (телефон, e-mail), както и адрес на заснетото място.

Краен срок за желаещите е 30.06.2018г.

 

След изтичане на крайния срок, снимките на всички участници ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на община Банско Bansko Official. Финалните 10 обекта ще бъдат селектирани на база получените харесвания в социалната мрежа, като тричленна комисия ще определи окончателните победители във всяка категория. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени до краят на м. септември на сайта на общината www.bansko.bg, както и на фейсбук страницата й. Награждаването ще се проведе на 5 октомври 2018г. - празника на град Банско.

 

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG