Пламен и Бойка Мицански обраха наградите по време на 6-тото издание на турнира Престиж Бизнес 93 и Екохимпром Голф Къп в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Пламен и Бойка Мицански обраха наградите по време на 6-тото издание на турнира Престиж Бизнес 93 и Екохимпром Голф Къп в Пирин Голф и Кънтри Клуб

На 14 април 2018г, в Пирин Голф и Кънтри Клуб, се проведе  голф турнир организиран с любезното съдействие на фирмите Престиж Бизнес93и Екохимпром, които за шеста поредна година подкрепиха голф дейсността на Пирин Голф и Кънтри Клуб.

Участниците в турнира премериха сили в индивидуално състезание, разделени в 2 дивизии спрямо хендикапа си.

Участниците бяха съпроводени от прекрасно пролетно време, перфектно за голф.

В дивизия А, първото място с 34 нетни точки, спечели Пламен Мицански. Той бе награден със едногодишно Пей & Плей членство в клуба. Втори, отново с 34 точки, но малко по-слаба игра на последните 9 дупки, застана канадецът Дерек Фрост. Трети, с резултат от 32 точки, застана Кирил Златков, кото благодари на флайта си и пожела много успех на всички участници.

 

В дивизия Б, първото място с 32 нетни точки, грабна Бойка Мицанска, съпруга на победителя в дивизия А и единствената дама в турнира. Второ място, с резултат от 30 нетни точки, зае Бертрам Ролман, следван от Красимир Мартинов, отново с 30 точки, но по слаба игра на вторите 9.

Заелите 2-рите и 3-ти места в турнира бяха наградени с ваучери за покупки в про шопа на Пирин Голф и Кънтри Клуб, осигурени от спонсорите.

 

За турнира бяха определени и традиционните специални награди за „Най-дълъг удар” и „Най-близо до флага”. На 11-та дупка на шампионското игрище Иън Уузнам, най-дълно отлетя топката на Дерек Фрост. Най-близо до пин флага на 15-та дупка, пък падна топката на Кирил Златков, която се приземи само на 3.60м от флага.

Участниците благодариха на Пирин Голф и Кънтри Клуб за прекрасната организация и хубавото време, което ги съпътстваше. Екипът на голф клуба би искал да благодари още един път на всички голф играчи, станали част от тазгодишния голф турнир организиран с любезното съдействие на Престиж Бизнес 93 и Екохимпром, както и на спонсорите за тяхната подкрепа и сътрудничество.

 

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG