Първи турнир от серията Pro Shop Golf Series в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Първи турнир от серията Pro Shop Golf Series в Пирин Голф и Кънтри Клуб

На 21-ви април 2018 година в Пирин Голф и Кънтри Клуб  се проведе първият турнир от серията Pro Shop Golf Series. Наградния фонд за турнира бе осугурен от марката Golfino, дългогодишен партньор на Пирин Голф и Кънтри Клуб. Марката GOLFINO е лидер на пазара за голф дрехи и аксесоари, доказали се във времето с качество и стил. Близо 40 участниха премехира сили в съботния ден, съпътствани от слънчево време. Формата бе индивидуален, а голфърите бяха разделени на 2 дивизии, спрямо хендикапа си.

Обявени бяха две специални награди. Наградата за Най-дълъг удар на 11-та дупка спечели Трифон Сидеров, а наградата за Най-близо до флага на 15-та дупка, спечели Груди Грудев, чиято топка падна на 3,95 метра от пин позицията.

В дивизия А, на първо място, с личен рекорд и 38 нетни Стейбълфорд точки, се нареди Антон Панайотов, който благодари на флайта си за добрата игра и на организаторите за перфектното игрище. Надпреварата за второ и трето място бе между Ивайло Филипов и Кирил Златков, които завършиха с равен резултат от 33 нетни точки. С по-добра игра на последните 9 дупки, Филипов грабна 2-рото място, а Златков остана трети.

В дивизия Б, надпреварата също бе успорвана. Красимир Мартинов и Асен Десподски завършиха с еднакъв резултат от 30 нетни точки. Първи с по-добра игра на последните дупки стана Мартинов, а десподски зае почетното второ място. Трети, само с точка по-малко(29), се нареди Илиян Илиев, чиято добра игра му донесе и първата купа за сезон 2018, като си пожела да не бъде последна. По време на церемонията по награждаването на победителите, участниците благодариха на своите съотборници и флайтове за добрата игра, както и на голф клуба за добрата организация. Победителите в турнира бяха наградени с дрехи и аксесоари от топ-марката Golfino, както и специално изработени трофеи.

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG