Начинаещи голфъри показааха умения в Пирин голф и кънтри клуб

Начинаещи голфъри показааха умения в Пирин голф и кънтри клуб

На 21.04.2018г,неделя, се проведе първият за сезона турнир „No Handicap”(Без хендикап), който дава възможност на всеки начинаещ голфър, започнал своя курс „Зелена карта” или наскоро завършил такъв, да опита от магията на истинските голф турнири.

Със силен резултат от 44 нетни Стейбълфорд точки, първото място зае Петър Михалев. Той бе награден със златен медал и двумесечно Пълно членство в голф клуба. На второ място отново със 44 нетни точки, но с по-слаба игра на последните 9 дупки, се нареди Димитър Бъчваров, последван от Васил Петков на трето, с резултат от 23 нетни точки. Те бяха наградени с медали и едномесечно Пълно членство в голф клуба.

Със силен резултат от 30 нетни Стейбълфорд точки, първото място зае Данаил Паскалев. Той бе награден със златен медал и едномесечно Пълно членство в голф клуба. На второ място отново със 30 нетни точки, но с по-слаба игра на последните 3 дупки, се нареди Кристиян Алексиев, последван от Даниел Трайков на трето, с резултат от 19 нетни точки. Те бяха наградени с медали и ваучери за голф уроци, с които да подобрят играта си и да се подготвят за големите турнири.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG