Луксозни бижута бяха раздадени за награди на първата част от голф турнира Pirin Golf Jewels Challenge

Луксозни бижута бяха раздадени за награди на първата част от голф турнира Pirin Golf Jewels Challenge

На 5-ти и 6-ти май, Пирин Голф и Кънтри Клуб организира голф турнир Pirin Golf Jewels Challenge, с награден фонд състоящ се от бижута и аксесоари на топ марки от ранка на Bvlgari, Gucci и Pianegonda. Специално за събитието бе обявена и награда за Hole-in-One – луксосен телефон Vertu, която за съжаление нито един от участниците не успя да грабне, и тя остана за втората част на турнира, планувана за септември 2018 година.

Участниците в двудневния голф турнир се състезаваха разделени в три дивизии, спрямо хендикапа си.

В дивизия А, се включиха голфъри с хендикап до 9, които премериха сили в индивидуален Строукплей формат. Илия Ел-Фелеки поведе класирането още през първия ден и успя да продължи добрата си игра и за втория кръг, което му доведе и победата в дивизията. Той спечели първото място с отличен резултат от 145 нетни удара за двата турнирни дни. Александър Евтимов поздрави голф клуба за отличната организация на събитието, както и за отлично поддържаното игрище. Той беше награден със златен пръстен на Bvlgari. Денис Стайков от националния отбор по голф на България, който беше втори в временното класиране, загуби преднината си и на финала се класира на трето място. Второто място в дивизията зае Стефан Кралчев, с общ резултат за двата дни от 150 нетни удара, последван от Стайков, който завърши с резултат от 152 удара.

В дивизия Б първото място спечели Виден Нацев, с общ резултат от двата турнирни дни от 63 нетни Стейбълфорд точки,  които му спечелиха златен пръстен Gucci.  Второто място, с общ резултат от 62нетни точки, спечели Момчил Шишков, с общ резултат от 62 точки, последван от Ивайло Филипов, на трето с 58 точки.

В дивизия С, първата наградата аксесоар BVLGARI , с резултат от 63 нетни точки, спечели Бойко Ангелов. С точка по-малко, втори се нареди Ангел Илиев(62т), който побърза да сподели наградата – пъстен Pianegonda, със съпругата си, също голфър, а жестът му бе посрещнат с много аплодисменти и одобрителни възгласи от всички присъстващи. Третото място спечели Вернън Фишър, с общ резултат от 60 нетни точки. Той пък бе награден с кожен ключодържател, с марката Bvlgari.

Голф клуба бе подготвил и специална гала вечеря, в съботния ден, с която да повдигнат духа на голфърите и всички гости на събитието. По време на вечерята всички се наслаждаваха на хубава музика. Неделния ден пък завърши с официална закриваща церемония, на която бяха наградени победителите в турнира, последвана от коктейли много снимки за всички присъстващи.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG