Благоевград със специална награда от БГ РАДИО за „Град-посланик на българската музика“

Благоевград със специална награда от БГ РАДИО за „Град-посланик на българската музика“

Годишните музикални награди на БГ Радио 2018 ще се проведат на 16 юни и за втори пореден път-в парк „Македония“. По време на срещата стана ясно още, че точно в полунощ ще бъдат обявени и номинираните в отделните категории за БГ Радио Награди. От днес - 10 май започва и гласуването за победителите.

Ще видим може би една от най- красивите церемонии“, каза  изпълнителният директор на БГ Радио Николай Янчовичин. Той обяви, че тази година ще има и две специални награди, които ще се връчат от БГ Радио. Едната награда е почетна-за композитора Тончо Русев. „Другата специална награда, която ще връчим за първи път тази година е награда „Град- посланик на българската музика“. Това е град, който заслужава тази награда. Тази статуетка ще остане тук, в Благоевград, за бъдещите време на кмета на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов“, издаде Николай Янчовичин и допълни, че наградата е специално с много почит и благодарност от БГ Радио към съвместната работа.

По време на Годишните награди на БГ Радио ще бъде връчена и още една специална награда за БГ ВДЪХНОВЕНИЕ на името на Ана Мария Тонкова. Носителят й обаче остава в тайна.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG