За десета поредна година Димитър Бербатов награди най-добрите в изкуствата, науката и спорта ученици с успехи през 2017 г.

За десета поредна година Димитър Бербатов награди най-добрите в изкуствата, науката и спорта ученици с успехи през 2017 г.

За десета поредна година Димитър Бербатов награди най-добрите в изкуствата, науката и спорта ученици с успехи през 2017 г. Юбилейната церемония се проведе в Народния театър „Иван Вазов” на 9 май.

 

Тържественото събитие събра деца от Клуб 2017 от цялата страна и техните родители. Те присъстваха на награждаването на най-добрите 27 от Клуба, 9 от които получиха статуетката на победителя. Носители на Голямата награда на фондацията за 2017 година станаха: Ивайло Василев от София (пиано), Веселина Илиева от Варна (балет), Емона Георгиева от София (танцово изкуство), Мина Недева от София (математика), Мартин Копчев от Габрово (математика и информатика), Радослав Димитров от Пловдив (информатика), Росица Денчева от Плевен (тенис на корт), Александра Тоткова от Пловдив (спортно катерене) и Мария Делчева от София (бадминтон). 
 

Поканихме децата от Клуб 2017 на фондацията и техните родители, защото те са ни най-важните, нейното сърце. Поканихме български политици, за да им представим младия потенциал на нацията и с очакване да правят политики, които да помагат на тези деца да развиват способностите си и да ги прилагат в полза на страната. Поканихме европейски политици, за да видят какви таланти имат Западните Балкани и да работят така, че да се случва най-доброто за този регион на Европа. – заяви вдъхновителят на този празник, футболната звезда Димитър Бербатов.

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG