Два национални конкурса за Биосферен парк „Сребърна“

Два национални конкурса за Биосферен парк „Сребърна“

Във връзка с отбелязване на 70-годишнината от обявяване на „Сребърна“ за защитена територия и присъединяването й към мрежата на биосферните паркове на UNESCO Регионална инспекция по околната среда и водите – Русе обяви два национални конкурса. Те са за проекти на графичен знак (лого) и рекламен слоган за Биосферен парк „Сребърна“.

В конкурсите могат да участват ученици от гимназиален курс на обучение, студенти  и художници. Графичният знак (лого), който бъде одобрен, ще бъде използван в официални документи, интернет страниците на РИОСВ-Русе и ПР „Сребърна“, бланки, печатни материали, информационни носители и сувенири.

Представените проекти трябва да са изготвени само за целите на този конкурс и да не са придобили публичност и разпознаваемост във връзка с друга институция, продукт или услуга. Предложенията за рекламен слоган трябва да са лесни за произнасяне и запаметяване. Текстът трябва да е кратък, като в него да фигурира задължително Биосферен парк „Сребърна“. Крайният срок за предаване на творбите е 16 септември. Резултатите ще бъдат обявени на 20 септември – „рождения ден“ на защитената територия. Победителите ще бъдат отличени с индивидуални награди.

РИОСВ-Русе  пожелава успех на участниците в конкурсите като им отправя покана да почерпят вдъхновение от уникалната природа на „Сребърна“./agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG