Покана за участие в информационен форум в гр. Банско по проект „Комплексна подкрепа за успешен бизнес старт в Югозападна България“

 Покана за участие в информационен форум в гр. Банско по проект „Комплексна подкрепа за успешен бизнес старт в Югозападна България“

Бизнес инкубатор – Гоце Делчев, Център за подпомагане на предприемачеството (БИ-ГД) в партньорство със Сдружение на Югозападните общини (СЮЗО) стартира проект„Комплексна подкрепа за успешен бизнес старт в Югозападна България“, финансиран по приоритетна ос „Подобряване на достъпа да заетост и качество на работните места, процедура „Подкрепа за предприемачеството“, с финансиране от Европейския социален фонд чрез Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2014-2020.

На 23.08.2018от10:00 ч. в залата на Посетителски информационен център, гр.Банско, пл. Възраждане ще проведем форум за информиране и мотивиране набъдещи предприемачи.Ще представим какво ще включва практическото обучение по предприемачество, което ще бъде в гр. Банско, индивидуалния подход към идеята на всеки участник и консултирането за разработване на бизнес план и бизнес проект, подкрепата и конкретни стъпки за стартиране на бизнес, възможностите за финансиране на бизнес идеята като например отворената програма за кандидатстване за безвъзмездно финансиране до 80% „Насърчаването на предприемачеството“ на Оперативна Програма Иновации и конкурентоспособност.

Търсим мотивирани участници: безработни лица, неактивни или работещи, в т.ч. младежи до 29 г, жени, хора с увреждания, хора в активна трудова възраст, заети, но с желание да започнат свой бизнес или да се подготвят да управляват бизнес.

Обучението и консултирането за включените участници е безплатно, разходите се покриват в рамките на бюджета от проект „Комплексна подкрепа за успешен бизнес старт в Югозападна България“ по програма Развитие на човешките ресурси 2014-2020 на Бизнес инкубатор –Гоце Делчев, Център за подпомагане на предприемачеството в партньорство със Сдружението на Югозападните общини.

 

За да заявите участие: тел.: 0751 60404 или 0884787373, e-mail: bi_gd@abv.bg. Повече информация.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG