Българче стана "Мини мис свят"

 Българче стана

Българче спечели конкурса "Мини мис свят". Варненката Бриана Петрова спечели златната корона в международния конкурс, провел се в Солун, Гърция.

Бриана е родена на 16 юли 2009 г. във Варна. Ученичка е в 3-ти клас в СУ "Гео Милев". Наричат я детето чудо, защото има много таланти. Започва да свири на пиано на 4 години в школа "Ритъм и звук" с художествен ръководител Наталия Стойнева. Явява се на много национални и международни конкурси, където печели престижни награди като лауреат 1-ва степен (Сърбия, Хърватска, Испания, Австрия, Черна гора и др.).

На 6 години започва да танцува латиноамерикански танци в КСП "Кристал" - Варна, с който участва в много национални и международни конкурси както индивидуално, така и с партньора си Ники Джамбазов. С него завоюва златни медали не само в своята възрастова група, но и при по големите.

Освен с пиано и танци Бриана се занимава и с поп и джаз пеене във Фондация "Звезди на изкуството" с вокален педагог Мила Маврова, където също печели много престижни награди. Член е в клуба на "Успелите деца на Фондация Бербатов". Също така взима участие и в благотворителни проекти и каузи за децата в неравностойно положение./dir.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG