Агрозона кани читателите на своя щанд на международните изложения за храни и технологии

Агрозона кани читателите на своя щанд на международните изложения за храни и технологии

Най-новите броеве на списание „Агрозона“ ще могат да намерят посетителите на щанда ни в Интер Експо Център от 7-и до 10-и ноември в София. Читателите на списанието ще намерят информация за възможностите за финансиране по Общата селскостопанска политика на ЕС, както и с национално финансирне.

При нас може да разберете повече за Седмата национална среща на земеделските производители в България, която ще се проведе на 6 и 7 февруари 2019 г. в к.к. Златни Пясъци.

В консултантската рубрика на „Агрозона“ ще намерите информация за приема по подмярка 6.4.1 от ПРСР 2014-2020 г., която ще бъде отворена до 7-и декемрви.

В ноемврийския ни брой ще намерите нашите интервюта с топ учени, които търсят методи за пречистване на водата без химикали. Вижте върху какво работят откривателят на вируса на СПИН и Нобелов лауреат проф. Люк Монтание, както и проф. Джералд Полак, откривател на четвъртото агрегатно състояние на водата.

Темата на броя е „Езикът на етикета“, с което поставяме фокуса върху новостите в областта на храните, безопасността и качеството. В „ГМО на етикета“ търсим отговор на въпроса дали има 100% гаранция, че храната на масата ни е органична и еко.

Интервюто на броя е с Красимир Коев, директор на Изпълнителна агенция по лозята и виното./agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG