Литър A95 вече може да се купи и за под 2 лева

 Литър A95 вече може да се купи и за под 2 лева

Две бензиностанции в София и по една в Бургас и село Васил Левски вече продават най-масовия бензин А95 за под 2 лева на литър. Това показват актуалните данни на специализирания сайт fuelo.net за 14 ноември.

Само за ден средното поевтиняване в страната на всички продавани горива е 3 стотинки. Област Хасково е начело в класацията за най-голямо поевтиняване на горивата в България за днес. Според данните, трите основни горива- бензин, дизел и газ тук са слезли с близо 10 стотинки на литър в сравнение с вчерашните нива.

Русе е на второ място с поевтиняване средно от 7 стотинки на литър, съвсем близо до него е Сливен, където средното поевтиняване е 6.93 стотинки на литър. Столицата е на 17-то място в тази класация с поевтиняване от 4.88 стотинки на литър.

При веригите бензиностанции днес зареждането на А95 във VM Petroleum продължава да е най-изгодно - 2.10 лева на литър. Същата цена има и още една верига - Круиз 95 Super, трети са "Лукойл" с цена от 2.16 лева на литър. Трите вериги са намалили за ден цената на масовия бензин съответно с 3, 8 и 9 стотинки на литър.

При другите големи вериги - няма намаляване на цената и тя си остава между 2.19 и 2.21 лева за литър./dir.bg

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG