Как да разпознаваме камикадзета: Община Пазарджик с инструкции за служителите си

Как да разпознаваме камикадзета: Община Пазарджик с инструкции за служителите си

Как да разпознаваме камикадзета? Община Пазарджик е утвърдила конкретни инструкции, които да помогнат на служителите в Центровете за услуги на гражданите да идентифицират съмнителни лица. Това стана ясно от разпространена в социалните мрежи снимка на документа.

Проверката на OFFNews показа, че такава инструкция действително е издадена. Тя е изготвена от Николай Николов, служител по сигурността на информацията, и е утвърден от кмета на общината Тодор Попов.

Според инструкциите служителите на общината трябва да следят за хора, които са неуместно облечени, неспокойни, имат вдървена походка, раздразнителни са, шепнат молитви и имат тикове. Други притеснителни характеристики са големите чанти, ръцете в джобовете, втренченият поглед, както и бялата кожа. 

От общината обясниха, че конкретните инструкции са изготвени във връзка с Общински план за противодействие на тероризма, който е приет на 28.02.2018 г. и съгласуван с компетентните органи.

Въпросните точки за разпознаване на камикадзета са част от набор на документи, има подпомагаща функция и е само за вътрешна информация./offnews.bg

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG