БЕЗПЛАТНИ ОБУЧЕНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ ЗА БЪДЕЩИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ОРГАНИЗИРАТ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ БРАНША

БЕЗПЛАТНИ ОБУЧЕНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ ЗА БЪДЕЩИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ОРГАНИЗИРАТ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ БРАНША

Русенска търговско-индустриална камара и Българо-румънска търговско-промишлена палата организират срещи с потенциални предприемачи, които биха искали да стартират собствен бизнес. Срещите предшестват предстоящите обучения и лични консултации, които ще стартират в първата половина на 2019 г., по време на които доказани експерти ще помогнат на участниците да направят своите първи стъпки в бизнеса.

Информационните срещи се организират по проект "Предприемачеството - пряк път към успеха", и ще обхванат градовете Свищов, Разград, Русе, Силистра, Габрово, Велико Търново и Елена. Самият курс ще засегне теми, жизненоважни за успеха на всеки начинаещ предприемач. Експертите ще запознаят обучаемите с методи за привличане на капитал, финансово планиране и управление на разходите, маркетинг и неговите онлайн измерения, бизнес иновации, правни въпроси. Акцент ще бъде поставен върху изготвянето на бизнес план и представянето му пред потенциални инвеститори.

След успешното завършване на курса, всички ще получат сертификат за премината подготовка по предприемачество, и експертна помощ за реализация на бизнес идея.

Предстоящите срещи за представяне на проекта и условията за записване ще се проведат на:

• 27 ноември от 10:00 в Русе, Бюро по Труда, стая 205
• 28 ноември от 8:00 в Русенски университет "Ангел Кънчев", аудитория 2Б.107
• 28 ноември от 14:00 в Силистра, Областен Информационен Център - Силистра
• 29 ноември от 14:00 в Габрово, Габровска търговско-промишлена палата
• 30 ноември от 11:00 във Велико Търново, Бюро по труда
• 30 ноември от 15:00 в гр. Елена, Бюро по труда

Проект "Предприемачеството - пряк път към успеха" се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG