Българските звездни бебета на 2018!

 Българските звездни бебета на 2018!

През 2018 година много известни личности се сдобиха с първа рожба. Сред тях бяха Андрей Арнаудов, Цветана Пиронкова, Лили Ангелова. Поп звездата Мария Илиева роди своето първо дете през януари и го кръсти Александър. Тя се чувства уверена и щастлива в ролята си на майка, работи активно. Тази година певицата спечели и наградата "Жена на годината" в категория "Музика".

Радостта беше двойна в семейството на една от най-харесваните носителки на титлата "Мис България" Теди Бургазлиева. Тя дари съпруга си с близнаци - момиче и момче, които кръсти Ема и Раян. Тези дни в редакцията на Life.dir.bg пристигнаха и първите коледни снимки на сладките хлапета, които можете да видите в галерията ни.

Истински бейби бум настана в "Нова", където три водещи на "Времето" - Деси Банова, Гери Малкоданска и Никол Станкулова родиха през 2018 г. Тенденцията не подмина и хитовия сериал "Откраднат живот". С първи рожби се сдобиха Ралица Паскалева и Дария Симеонова, а колегата им Димо Алексиев стана татко за втори път.

Няколко известни жени пожелаха да говорят открито за преждевременното раждане, подкрепяйки различни кампании за набиране на средства за нови кувьози. Гери Малкоданска сподели: "Страхът го има постоянно. Той е с мен все още". Манекенката Кристина Милева, която е майка на две деца, разказа, че второто се е родило преждевременно. Така започнали страхът и ужасът дали ще оживее, какви ще са последствията, кога ще го прегърне, ще може ли то да вижда и да чува. След този труден период на безсилие и страхове, Кристина се разделя с бащата на децата си.

На бебенце тази година се радват още Мариана Попова и Веселин Плачков, Таня Илиева и Руши Видинлиев, Лора Крумова, Преслава, Биляна Петринска, Любов от Тризначките, Алекси Сокачев, Румънеца, Лили Ангелова, Ирра, "Мис Плеймейт 2014" Ели Кучкова, Фики Стораро, Глория Петкова./dir.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG