Как да се присъедините към Националната селска мрежа

Как да се присъедините към Националната селска мрежа

Ако сте заинтересовани от развитието на селските райони, можете да станете член на Националната селска мрежа (НСМ) като попълните специална заявка, публикувана на сайта на мрежата: www.ruralnet.bg, в профила на НСМ в социалните мрежи  https://www.facebook.com/NationalRuralNetworkBulgaria/?epa=SEARCH_BOX, както и да пишете на е-мейл адрес: office@ruralnet.bg. В НСМ могат да станат членове физически лица, институции, граждански организации и административни структури, общини, мрежи, МИГ, както и всички лица, които са заинтересовани от участие в развитието на селските райони. Участието в мрежата е на доброволен принцип и не се изисква заплащане на никакви членски или други парични вноски.

Преди дни Управляващият орган на Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 представи за обсъждане проект на Заповедта за утвърждаване на правилата за избор на членове на Координационния комитет на НСМ за 2014-2020 г. Основните задачи на комитета са да определя дневния ред на мрежата, да одобрява и разглежда Плана за действие, да разгледа текущите доклади, както и да следи напредъка по програмата и др.

Предложения и коментари за правилата за избор се приемат до 18 май т.г. в дирекция „Развитие за селските райони“ в Министерство на земеделието, храните и горите или на електронна поща: rdd@mzh.government.bg.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG