Деца от СУИЧЕ „Свети Климент Охридски“ – Благоевград откриха чудния свят на книгите в Регионална библиотека „Димитър Талев“

Деца от СУИЧЕ „Свети Климент Охридски“ – Благоевград откриха чудния свят на книгите в Регионална библиотека „Димитър Талев“

Днес с трети „В“ клас от СУИЧЕ „Свети Климент Охридски“ – Благоевград се срещнахме в читалнята на Детски отдел на Регионална библиотека „Димитър Талев“, за да открием заедно чудния свят на книгите за деца.

Стана интересно и си разказахме истории за любимите произведения за деца, писани от известни детски писатели.

Открихме, че животът на самите писатели е не по-малко интересен от книгите, които са написали. Обединява ги голямата им любов към децата и книгите.

Показахме на децата презентация за книжките, които те обичат.

Подарихме им 4 детски произведения, които надяваме се всички те да прочетат, като си ги подават от един на друг, да ги запазят здрави и да ги подарят на училищната библиотека на СУИЧЕ.

Благодарим на г-жа Царевска, класната на „В“ клас и Вили Узунова - наш колега библиотекар в хубавата библиотека на СУИЧЕ, а също и на г-жа Христова – директор на РБ „Д. Талев“, която уважи нашата инициатива. Очакваме всички малки приятели на книгата!

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG