Отворен е приемът на проекти за широколентова инфраструктура

Отворен е приемът на проекти за широколентова инфраструктура

Отворена е процедура за прием на проектни предложения по подмярка 7.3. „Широколентова инфраструктура, включително нейното създаване, подобрение и разширяване, пасивна широколентова инфраструктура и мерки за достъп до решения чрез широколентова инфраструктура и електронно правителство“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ на ПРСР 2014 – 2020 г.

Крайният срок за подаване на проектни предложение е 17: 30 часа на 04.10.2019 г.

Заповедта на заместник- министър Лозана Василева е публикувана на сайта на Министерство на земеделието, храните и горите.

 

Общият размер на безвъзмездната финансова помощ (БФП) по процедурата е 58 674 000,00 лева или 30 милиона евро). Максималният размер на допустимите разходи за един проект е до 58 674 000,00 лева или 30 милиона евро) и не е предвиден минимален размер на БФП за конкретен проект.

Допустим кандидат съгласно Условията за кандидатстване е Държавна агенция „Електронно управление”, която може да подаде повече от едно проектно предложение по процедурата.

Условия за изпълнение може да видите ТУК.

Условията за кандидатстване може да намерите ТУК.

Пълен комплект от документи по процедура за подбор № BG06RDNP001-7.013 по подмярка 7.3 „Широколентова инфраструктура, включително нейното създаване, подобрение и разширяване, пасивна широколентова инфраструктура и мерки за достъп до решения чрез широколентова инфраструктура

 

agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG