БДФ ще бъде домакин на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА през 2020. WWF и BСause са в координационната тройка

БДФ ще бъде домакин на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА през 2020. WWF и BСause са в координационната тройка

През 2020 година Българският дарителски форум ще бъде ротационен домакин на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА. БДФ, WWF и BСause заедно ще сформират координационна тройка с цел осигуряване на приемственост на домакинството. БДФ ще координира организацията на второто издание на кампанията, в която ще бъдат включени и останалите инициатори на „БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА".
 

През 2019 година BCause взе активно участие в изработването на основните инструменти и послания на кампанията. Организирахме консултации за организациите-кандидати и подкрепяхме участието им в платформите DMS и Платформата.бг. – в това ние виждаме основната си роля и през 2020 ще увеличим тази подкрепа. Убедени сме, че резултатите ще бъдат в пъти по-големи!
 

Първото издание на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА бе домакинствано от Българския център за нестопанско право. В него се включиха 122 утвърдени граждански организации от цялата страна, които получиха подкрепата на повече от 2 700 индивидуални дарители. Над 50 000 лв. събра националната кампания, която се проведе от 22 до 31 март 2019 г. Още 5 000 лв. постъпиха през платформата DMS, а 3 000 лв. – през дарителския механизъм Платформата.бг.
 

Още за резултатите от първото издание на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА.

Кампанията ще се провежда всяка година. Целта е с всяко следващо издание тя да привлича нови последователи, да достига до все повече хора и да помага на нови каузи да намират подкрепа. Платформата www.bulgariadariava.bg работи целогодишно, така че дарителите могат да продължат да подкрепят най-близките си каузи дори и извън кампанията./agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG