Държавната психиатрична болница в Карлуково получи дарение от водеща фирма за одит и финансови консултации

Държавната психиатрична болница в Карлуково получи дарение от водеща фирма за одит и финансови консултации

Държавната психиатрична болница /ДПБ/ в с. Карлуково, община Луковит получи дарение от „Ърнст и Янг България“ ЕООД. EY /Ernst & Young/ е световен лидер в сферата на одита, данъчните и финансовите консултации и сделки.

Помощта включва мъжки и женски обувки и полари, предназначени за пациентите на болничното заведение. Стойността на дарението възлиза на 8 330 лв., осигурени от фирмата и от личен принос на нейни служители.

Благородната кауза се осъществи със съдействието на Районен съд Луковит в лицето на съдия Владислава Цариградска. Община Луковит подкрепи инициативата, като осигури транспортирането на закупеното болнично облекло.

На 1 юли 2019 г. директорът на ДПБ-Карлуково д-р Христо Василев прие дарението от представителите на „Ърнст и Янг България“ ЕООД – Надя Михова и Захари Керелски, в присъствието на председателя на Общински съвет Луковит д-р Данаил Динков и на съдия Владислава Цариградска. Обсъдени бяха и бъдещите възможности за партньорство, като част от дългогодишната социална политика на фирмата.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG