ФРГИ дарява настолни компютри на граждански организации

ФРГИ дарява настолни компютри на граждански организации

Фондация „Работилница за граждански инициативи" дарява персонални компютри за граждански организации от цялата страната. 

 

Oт създаването си ФРГИ работи за повишаване на капацитета на гражданските организации чрез различни обучения, програми и инициативи. Отговаряйки на тенденциите в съвременния дигитален свят, от 2009 г. ФРГИ стимулира повишаването на технологичния капацитет на гражданските организации чрез програмата за дарение на лицензирани софтуерни ресурси TechSoup България. През последните две години ФРГИ търси и намира възможности да предоставяне на различни компютърни устройства. Благодарение на миналогодишната ни дарителска инициатива близо 80 души от 20 граждански организации в цялата страна, подобриха работата си, чрез получените дарения на таблети и настолни компютри.

 

Един комплект стационарен компютър съдържа – компютър, монитор, клавиатура и компютърна мишка. Устройствата са употребявани, но работещи и в изключително добро състояние.

 

От дарението могат да се възползват граждански организации, читалища и училищни настоятелства от цялата страна. Повече подробности тук.

ngobg.info

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG