ИЗБИРАМЕ КОИ ОБЩИНИ СА НАЙ-ДОБРИ ЗА ДЕТСКО "СПОРТНО ЛЯТО"

ИЗБИРАМЕ КОИ ОБЩИНИ СА НАЙ-ДОБРИ ЗА ДЕТСКО

Лятната ваканция на децата започна. Част от общините от години се грижат да предложат забавления за хлапетата, за да са спокойни родителите къде са наследниците им. Затова и в градовете кметските екипи организират много тренировки по различни видове спорт, в които малчуганите и младежите да тренират здрав дух и здраво тяло. Повечето от тях са безплатни за децата, а общините разчитат на добре подготвени учители и треньори. Други пък организират общински лагери, в които учениците спортуват и се забавляват сред природата.

Порталът на българските общини Kmeta.bg събра едни от най-изявените в тази посока общини в конкурса "Кмет на месеца" за юли на тема "Спортно лято". Онлайн гласуването на Kmeta.bg в секцията "Кмет на месеца" започва на 10 юли и ще продължи до 28 юли включително. А на 29 юли 2019 г. ще обявим победителите, събрали най-много подкрепа от гражданите. Те ще получат специален сертификат.

Конкурсът "Кмет на месеца" по традиция е разделен в три категории - общини с население под 20 000 жители, общини с население между 20 000 и 50 000 жители и общини с население над 50 000 жители. Във всяка от трите категории са номинирани по трима кметове на база на впечатленията на екипа на Kmeta.bg за работата на общините по дадената тема.

Ето и номинираните за юли за "Спортно лято":

- За малка община - Георги Икономов (Банско), Сунай Халил (Момчилград), Радослав Ревански (Белица)

- За средна община - Юлиян Найденов (Силистра), Донка Михайлова (Троян), Никола Белишки (Панагюрище)

- За голяма община - Живко Тодоров (Стара Загора), Йорданка Фандъкова (София), Атанас Камбитов (Благоевград)

 

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за юли на тема "Спортно лято" ТУК!

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG