Номинациите за наградите „Европа" на Столична община

Номинациите за наградите „Европа

Във връзка с 10-годишнината на Програма „Европа" на Столична община ще бъдат връчени Награди „Европа“ на проекти, реализирани по Програмата от нейното създаване през 2009 г. досега, в следните категории:

1. Награда „Европа“ на Столична община за проект с принос за развитие на гражданското общество

2. Награда „Европа“ на Столична община за проект, налагащ европейски добри практики

3. Награда „Европа“ на Столична община за проект, развиващ гражданското образование и култура

4. Награда „Европа“ на Столична община за проект, допринесъл за социализиране на градски пространства

5. Награда „Европа“ на Столична община за социално ангажиран граждански проект

6. Награда „Европа“ на Столична община за проект, насърчаващ предприемачество и иновации в публичния сектор.
 

Могат да бъдат номинирани всички проекти, реализирани през целия период на действие на Програмата досега (на сайта на Програма „Европа" www.evropa-so.bg в меню „Проекти", подменю „Реализирани проекти“ по години).

Право да номинират проекти имат всички неправителствени организации -бенефициенти на Програма „Европа“, както и организациите, които са участвали във финансираните проекти като партньори.
 

Срокът за подаване на номинациите е от 5 август 2019 г. до 25 август 2019 г. като номинациите следва да се изпращат на следния имейл: programaevropa@gmail.com. Необходимо е да бъдат посочени името на проекта, бенефициента и годината, през която е изпълнен, както и организацията, която го номинира. След 25 август 2019 г. жури в състав от членовете на Програмния съвет на Програма „Европа“ ще определи призираните проекти във всяка категория.
 

Наградите ще бъдат връчени на специално събитие през месец септември 2019 г., на което ще бъдат поканени всички бенефициенти по Програма „Европа“ от 2009 година досега. През този период Програма „Европа“ на Столична община се утвърди като иновативна платформа на взаимодействие между гражданското общество и местната власт в София в създаването и достъпа до разнообразни практики, свързани с членството на България в Европейския съюз.

 

ngobg.info

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG