Кметът на община Банско посрещна хиляди бъдещи надежди на футбола

 Кметът на община Банско посрещна хиляди бъдещи надежди на футбола

Година след юбилейното издание на международния турнир по футбол за деца "Евима къп", Банско отново се превърна във футболна столица. Най-силния детски футболен турнир в България премина при безупречна организация, с много футбол и страхотно настроение. Изиграха се над 240 мача на общо 10 терена в които всеки отбор показа сериозната си подготовка и завидни технически умения!

Специални гости на церемонията по награждаване "Евима къп - 2019” , бяха Георги Икономов – кмет на община Банско и Петър Михтарски - оставил трайна следа в българския футбол.

Икономов пожела на децата от отборите на България, Северна Македония, Ливан, Сърбия и Румъния, здраве, усърдие и да помнят, че за да успяват трябва да са част от един силен и сплотен отбор.

Кметът връчи индивидуалните призове за най – добъри вратар и полузащтитник в различните възрасти и награди с купи и медали шампионите от набор 2012. Община Банско направи своя финален подарък с песента Wearethechampions, в изпълнение на малките таланти от лятна музикалната школа на Марин Бърдарев, в унисон с който към небето излетяха балони с цветовете на българския трибагреник.

Надяваме се, че първото официално награждаване на градския площад да се превърне в една бъдеща традиция в турнирите на Евима къп.nadejdi-001

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG