Каним индонезийски инвеститори в земеделието и хранителната индустрия

Каним индонезийски инвеститори в земеделието и хранителната индустрия

България има потенциал да привлече индонезийски инвестиции и да предостави благоприятни възможности за дейности в редица области като селско стопанство и хранително-вкусова промишленост, транспортна и логистична инфраструктур, туризъм, информационни и комуникационни технологии, електроника и електротехника, машиностроене, авточасти, високотехнологични промишлени производства и услуги.

Това каза министърът на икономиката Емил Караниколов при откриването на българо – индонезийски бизнес форум в София, който е организиран от БТТП и в него участие взеха близо 50 представители на бизнеса от двете страни, от които 12 индонезийски компании. На събитието беше  подписано и споразумение за сътрудничество между двете търговско-промишлени палати.

Индонезийският пазар е пазарът на най-голямата икономика в Югоизточна Азия с над 250 милиона потребители и посещението в България на бизнес мисията от Индонезия е отлична възможност да представят предимствата и качествата на производствата от двете страни, посочи министър Караниколов.

 
 
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG