АКАДЕМИЯ ЗА МЕСТНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ 3.0 ЗАПОЧНА С 15 ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ

АКАДЕМИЯ ЗА МЕСТНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ 3.0 ЗАПОЧНА С 15 ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ

Започна Академия за местни предприемачи 3.0 - обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес в тютюнопроизводителните региони в страната - областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.
Първите няколко кандидатури от Силистра вече пристигнаха за конкурса, което е страхотно, става ясно от писмо на организацията до кмета на Община Силистра.
Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 25 октомври 2019. Одобрените кандидати ще участват в поредица от обучения и на края ще разработят бизнес планове на собствения си бизнес. Разходите на избраните участници за пътни и настаняване по време на обученията ще бъдат покрити от организаторите.

Както и в предишните две издания на Академията, има награден фонд, предоставен от Филип Морис България, който тази година е в размер на 25 000 лв. Представянето на най-добрите идеи пред журито на Академията и определянето на големите победители ще се състои на 30 януари 2020 г. в София.

Повече информация: https://www.rinkercenter.org/…/akademia-za-mestni-predpreim…

"Академия за местни предприемачи" е специално създадена за хора с предприемачески идеи от тютюнопроизводителни региони в страната - областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Осъществява се от Център за предприемачество и обучения "Ринкър" към Фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис България като трета част от програмата "Забавно лято, грижовна есен 2019".

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG