ТЪРСИ

В Силистра представят възможностите и трудностите пред реализацията на пчелни продукти

В Силистра представят възможностите и трудностите пред реализацията на пчелни продукти

Перспективите и предизвикателствата при реализацията на пчелни продукти ще представят експерти на Национална служба за съвети в земеделието (ТОО – Силистра) и Русенски университет „Ангел Кънчев“.

Темата на информационната среща-семинар с демонстрация е „Реализацията на пчелни продукти – предизвикателства, тенденции и иновации”. Събитието ще се проведе на 29 октомври, вторник.

Сред основните теми, които ще бъдат засегнати са тенденциите на международните и националните пазари на пчелни продукти, внедряване на иновативни подходи и онлайн продажби на пчелни продукти. Предвидена е също така демонстрация на добри практики и нови идеи.

Експертите ще представят и възможностите за подпомагане на земеделските стопани по мерките от Програмата за развитие на селските райони ПРСР 2014 – 2020 г.

Мястото на провеждане на семинара в Силистра е на улица „Черно море“ 1А (срещу Земеделския колеж), хотел “Виена“ – заседателната зала. Участието в информационната среща е безплатно и е без предварителна регистрация./agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG