Награди и концерт за празника в Кнежа

Награди и концерт за празника в Кнежа

76-ата годишнина от обявяването на Кнежа за град отбелязаха преди дни. Проявите по случай празника започнаха с водосвет за здравето на всички жители в храм „Света Троица”. Официалната програма продължи на площад „Пенчо Янкулов” с издигането на знамената на Република България, Кнежа и Европейския съюз. После венци пред Паметника на загиналите във войните поднесоха кметът Лачовски, общински съветници и граждани. Програмата продължи в големия салон на читалище „Борба-1896”, където гости бяха народните представители Ралица Добрева и  Владислав Николов, както и общинският съветник от Плевен Генади Тодоров.

За поредна година се връчиха традиционните награди за последователна дарителска дейност на фирми и физически лица, които през са подкрепили инициативите на Общината. Гвоздеят на програмата беше голямата звезда на българската поп музика Нели Рангелова, която изпя много от златните си хитове и приповдигна празничното настроение в препълнения салон.

"Искам от сърце да благодаря на всички присъстващи, затова че заедно споделихме нашия празник! Благодаря и на всички наши съграждани, които през годините работиха упорито за доброто на града и общината и подкрепяха нашите усилия за развитието й! Нека все така - с достойнство и мъдрост да работим за просперитета на Кнежа!", каза в тържествената си реч кметът Илийчо Лачовски./kmeta.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG