Стопански изложения през януари 2020 година

Стопански изложения през януари 2020 година

14-16 януари

Анжер, Франция

Национално референтно събитие за всички специалисти в областта на растениевъдството. Осигуряване на оптимално географско и секторно покритие за клиенти и перспективи. Като единствен търговски панаир, SIVAL се провежда на изключително място, в сърцето на производствените зони и лесно достъпни от влакове и автомагистрали от цяла Франция и северна Европа. Събитието позволява усъвършенстване на комуникацията относно продукти, умения и иновации. Намирането на иновации и нови продукти е една от основните причини посетителите да идват.

 

International Green Week Berlin

17-26 януари

Берлин, Германия

 

Зелената седмица в Берлин се провежда ежегодно от 1926 година насам. Там се срещат над 80 международни министерства и производители на храни – техните дисплеи разкриват очарователния свят на хранително-вкусовата промишленост. Възобновяемите ресурси, биологичното земеделие, градинарството и бъдещето на развитието на селските райони продължават да придобиват значение на Международната зелена седмица.  Цената на дневен билет за възрастни е 15 евро, а за деца -10 евро.

 

Agro + Mashexpo

22-25 януари

Будапеща, Унгария

 

Всяка година AGROmashEXPO и AgrárgépShow са най-значимите професионални събития на унгарския селскостопански бизнес, представящи най-новите иновации и тенденции за земеделските производители в периода на почивка в сектора. Близо 350 изложители представят своите продукти и услуги на 40 000 квадратни метра в областта на въвеждането, механизацията и логистиката. Тази година събитието е придружено от повече конференции, информационни и работни, където фермерите могат да получат отговори на най-актуалните въпроси в бранша. Тази година за десети път се организира винаги успешният Ден на маркетинга и медиите в селското стопанство, благодарение на Унгарското издателство за земеделие, с акцент върху дигитализацията на селското стопанство. За първи път ще има дебют на PREGA AgRobot Show на сцената на форума, включващ бъдещи полеви дронове, градинарски и животновъдни роботи./agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG