РВД отново търси кандидати за най-високите заплати у нас

РВД отново търси кандидати за най-високите заплати у нас

Академията на РВД (BULATSA) открива пролетната кампания за набиране на кандидати за ръководители на полети, една от най-скъпоплатените професии у нас.

От днес до 30 април всички желаещи да се обучават за авиодиспечери, могат да подават документи.

За да участват в подбора, те трябва да са на възраст до 30 години, с висше образование, минимална образователна степен „бакалавър“ (без значение от специалността), и добро владеене на английски език - B2. Всеки, който не притежава валиден сертификат за ниво, ще може да се яви на безплатен тест в центровете на BULATSA в градовете София, Варна и Бургас. 

Обучението на ръководители на полети е напълно безплатно, а освен това всички курсисти получават стипендия от около 1400 лева на месец.

„Дни на Отворените врати“ за представяне на професията и процеса на обучение в Академията, ще се проведат на 16 и 30 март и на 13 април в сградата на BULATSA. Желаещите да се включат, трябва да се регистрират в специалните форми за участие ТУК.

адемия BULATSA е част от ДП „Ръководство на въздушно движение“ и е единствената сертифицирана в България организация за обучение на ръководители на полети, съгласно изискванията на Европейския съюз и приложимото национално законодателство. Обучението на одобрените кандидати продължава около година и половина, като на тях им е осигурена стипендия. При успешно завършване на курса, бъдещите ръководители на полети получават свидетелства за правоспособност, които отговарят на установените международни стандарти и могат да започнат да практикуват професията./offnews.bg

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG