РУ на МВР - СЛИВНИЦА СИГНАЛИЗИРА: ВНИМАНИЕ ИЗМАМИ!!!

     РУ на МВР - СЛИВНИЦА СИГНАЛИЗИРА: ВНИМАНИЕ ИЗМАМИ!!!

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Поставени в условията на извънредно положение, хората са склонни да действат прибързано, под влияние на силни емоции. Измамниците успешно използват желанието на хората да помагат на полицията, други ще се възползват от страха и несигурността около разпространението на коронавируса, не им позволявайте да злоупотребяват с вашите емоции, бъдете бдителни!
В случай на посещение на домашния Ви адрес от непознати, независимо дали са облечени в защитни медицински облекла, изисквайте задължителна легитимация за удостоверяване на принадлежността им към органите на МВР или здравните власти.
Не се доверявайте на обаждания от непознати или такива, представящи се за полицаи, лекари, ваши близки или роднини, особено, ако ви искат пари за лечение на коронавирус, закупуване на ваксина, лекарство и др.!  Опитайте се да запазите самообладание! Подчертаваме – към момента няма ваксини, таблетки, отвари, лосиони или други продукти с рецепта или без рецепта, за „излекуване“ от covid-19 – онлайн или в магазин.
ОСНОВНО ПРАВИЛО – винаги проверявайте достоверността на информацията, която може да се окаже заблуждаваща и използвана с цел извършване на престъпление. Сигнализирайте на телефон 112. Не давайте пари на непознати по никакъв повод!
 
РУ на МВР - Сливница

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG