Вижте как трябва да се лови риба по време на пандемията

Вижте как трябва да се лови риба по време на пандемията

За спазване на указанията на Националния оперативен щаб за COVID-19 при извършване на любителски риболов в страната апелират инспектори на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури. През последните дни, при осъществяване на контрол от страна на инспекторите върху извършването на риболов в страната, са установени случаи на струпване от многобройни любители риболовци около водните обекти, което води до риск от заразяване с COVID-19.
В условията на настоящата усложнена епидемиологична обстановка от Агенцията по рибарство  призовават при осъществяване на любителски риболов да се проявява обществена отговорност, като стриктно се спазват указанията на Националния оперативен щаб за ограничаване на разпространението на вируса. А именно ограничение за струпването на едно място и движение на големи групи хора и спазване на дистанция от 2 метра между хората навън.
В този момент е от изключителна важност любителите риболовци, при осъществяване на своето хоби, освен правилата за отговорен риболов, да спазват указанията на Националния оперативен щаб и да се съобразяват с въведените противоепидемични мерки./agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG